ISO 22000 پرینت پست الکترونیکی

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذلیی

ایمنی مواد غذایی به وجود خطرات ناشی از مواد غذایی در زمان دریافت توسط مصرف کننده مربوط است. از آنجایی که بروز خطرات ایمنی مواد غذایی می تواند در هر مرحله ای از زنجیره مواد غذایی اتفاق بیفتد به کارگیری کنترل کافی در سراسر زنجیره مواد غذایی ضروری می باشد. بنابراین ایمنی مواد غذایی با تلاشهای مشترک کلیه طرفهای ذینفع در زنجیره مواد غذایی تضمین می شود. ISO 22000به وسیله کارشناسان صنعت غذا به نمایندگی سازمان های بین المللی متخصصان و همکاری نزدیک کمیته CODEX(حاصل همکاری سازمان غذا وکشاورزی سازمان مللFAOو سازمان بهداشت جهانی WHO) تهیه شده است که آخرین ویرایش آن در سال 2005 بوده است.

سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره تأمین مواد غذایی:

ابزاری برای مدیریت ریسک است که به صورت خاص در صنعت غذا برای اطمینان ایمنی غذا طراحی شده است.

هدف از پیاده سازی:

کنترل وکاهش تمام عوامل خطر زای شناسایی شده به محدوده قابل قبول،باعث تحویل محصولی سالم به مصرف کننده نهایی ویا مرحله بعدی از زنجیره تولید می گردد. تهیه شواهد کافی به منظور اثبات قابلیت کنترل عوامل خطر زا در مواد غذایی براساس الزامات قانونی وهمچنین الزامات مشتری ازجمله مواردی است که سازمان های دخیل در زنجیره تولید، به آن نیازمندند.

 

مزایای بکارگیری استاندارد ایزو 22000 :

  • ·         امکان پذيري و تجزيه و تحليل خطر
  • ·         ایجاد اطمینان در مصرف کننده نسبت به سلامت و ایمنی محصولات
  • ·         امکان پیاده سازی به تنهایی و یا با سایر سیستم های مدیریتی مانند ISO 9001   و ISO 14001
  • ·         الزام به تبعیت از قوانین و مقررات بهداشتی و ایمنی مواد غذایی
  • ·         تخصصی بودن در صنایع غذایی
  • ·         افزايش سطح رضايت مشتريان
  • ·         کاهش محصولات و خدمات نامنطبق
  • ·         افزايش سطح کيفي و راندمان نيروي انساني
  • ·         کاهش هزينه‌ها
  •                 .        افزايش سطح درآمدها و توسعه بازار فروش محصولات و خدمات سازمان ( براي سازمان‌ها و شرکت‌هاي دولتي)

 

 
  • 4.jpg

    4.jpg
  • 10.jpg

    10.jpg
  • 1.jpg

    1.jpg
  • 2.jpg

    2.jpg
  • 3.jpg

    3.jpg
  • 11.jpg

    11.jpg
  • 5.jpg

    5.jpg
  • 9.jpg

    9.jpg
  • 8.jpg

    8.jpg
  • 12.jpg

    12.jpg
  • 13.jpg

    13.jpg
  • 14.jpg

    14.jpg
  • 7.jpg

    7.jpg
  • 16.jpg

    16.jpg
  • 15.jpg

    15.jpg
  • 6.jpg

    6.jpg

تماس با ما

address آدرس :
تبریز، سه راهی ولیعصر، برج سینا ، ط 10، واحد k 5
tell

تلفن :
33309150-1- 041

09144020799

fax فکس :
33309162- 041
e-mail ایمیل :
info@kas-co.ir

آخرین اخبار

وب سایت شرکت کیفیت آفرین سهند منتشر شد

خوشحالیم به اطلاع مشتریان و همکاران خود برسانیم، وب سایت رسمی شرکت کیفیت آفرین سهند منتشر و از این پس در دسترش شماست.

این وب سایت جهت ارتقاء بهره­وری و ایجاد ارتباط...

لزوم استاندارد 17025 برای صادرکنندگان

با توجه به بخش نامه صادر شده از طرف اقلیم کردستان عراق به طرف ها ی صادر کننده کالا، در خصوص اجباری بودن استاندارد 17025 برای آزمایشگاه های تست کننده انطباق کالا ، از تاریخ بیستم جولای 2014 ، آن دسته از واحدهای تولیدی که...

تائید صلاحیت آزمایشگاه گروه تولیدی فروزشگر سهند(هایلان) جهت اخذ استاندارد ایزو 17025

 

 

ارزیابی اولیه آزمایشگاه لوازم خانگی گروه تولیدی فروزشگر سهند(هایلان) بر اساس استاندارد ایزو 17025 توسط ارزیابان...

اخذ گواهینامه استاندارد اروپایی CE برای شرکت تولیدی پترو پالایش سهند

 

شرکت تولیدی پتروپالایش سهند تولید کننده انواع قیرهای صنعتی پس از طی مراحل ارزیابی توسط ارزیابان شرکت کیفیت آفرین سهند ، موفق به دریافت گواهینامه استاندارد اروپایی CE...

اخذ گواهینامه استاندارد اروپایی CE برای شرکت پالایش و انرژی شمال غرب آرکا

شرکت تولیدی پالایش و انرژی شمال غرب تولید کننده انواع قیرهای صنعتی پس از طی مراحل ارزیابی توسط ارزیابان شرکت کیفیت آفرین سهند ، موفق به دریافت گواهینامه استاندارد...


ادامه اخبار »